Copiii bolnavi de cancer din Harkov au ajuns în Polonia. Forțele de securitate înlătură minele și bombele din orașul ucrainean

11 martie 2022, 07:51

La graniță, au fost așteptați de echipe de intervenție care i-au suit într-un tren special echipat. Destinația finală este Gdynia, în nordul Poloniei, unde copiii își vor continua tratamentele întrerupte din cauza bombardamentelor.

LA HARKOV SUNT ÎNDEPĂRTATE MINELE ŞI BOMBELE

Între timp, în Harkov, echipe speciale înlătură orice obiect care ar putea fi o mină sau o bombă.

De la începutul războiului, extragem părți din obiecte explozive de pe străzile din Harkov. Aici, în special, puteți găși părți ale rachetelor de lasistemele de rachete Uragan și Smerch. Au bombardat cu aceste obiecte pozițiile trupelor noastre, dar au existat cazuri în care aceste elemente de grup au lovit case sau străzi ale orașului, unde au bombardat populația civilă, a explicat locotenentul Igor Ovcharuk.

TANCURI RUSEŞTI DISTRUSE DE ARMATA UCRAINEANĂ

Imaginile sunt din timpul unei operațiuni a armatei ucrainene care a avut loc acum două zile în apropiere de Borodianka, localitate situată la 60 de kilometri nord vest de kiev. Mai multe tancuri dintr-un convoi rusesc au fost distruse de artileria Ucrainei. Este o regiune unde se dau lupte grele încă de acum două săptămâni, de când a început războiul, iar riposta ucraineană a produs pagube importante rușilor.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă