“Copii speciali pentru copii speciali” | Evenimente în scop caritabil pentru copiii cu autism

„Copii speciali pentru copii speciali” este un proiect inițiat de Asociația “Învingem Autismul”
„Copii speciali pentru copii speciali” este un proiect inițiat de Asociația “Învingem Autismul”
13 august 2020, 11:46

Proiectul va sprijini continuarea terapiei copiilor cu autism și va încuraja copiii talentați să devină ambasadori ai copiilor cu autism.

Copiii cu autism vor fi, de asemenea, prezenți la evenimente – beneficiind astfel de ore de terapie prin artă, momente de destindere și relaxare. Dubla interacțiune va fi benefică pentru ambele grupuri de copii.

Prin acest proiect se urmărește promovarea voluntariatului, dar și acceptarea și integrarea în comunitate a copiilor cu dizabilități.

Astfel, în data de 29 august, la Palatul Mogoșoaia va avea loc primul eveniment ce va aduce în fața publicului o serie de copii talentați – percuționiști și pianiști – care vor susține un spectacol de excepție.

Seria de evenimente va continua în perioada imediat următoare, acest demers contribuind la continuarea terapiei copiilor cu autism și încurajând totodată copiii talentați să devină ambasadori ai copiilor cu autism.

Asociația “Învingem Autismul” a fost înființată în anul 2009, cu scopul de a îmbunătăți viața persoanelor afectate de tulburări din spectrul autismului.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă