Copii agresați de polițiști. Unul dintre ei ar fi fost lovit cu capul de mașină iar celălalt ar fi fost împins într-un gard

16 iunie 2022, 12:27

În urmă cu o săptămână când băiatul era acasă la bunicul matern, în localitatea Stâlpul, la un moment dat bătrânul a sunat la 112 și a anunțat că minorul împreună cu fratele său de 14 ani l-au agresat. Un echipaj de poliție de la Secția din Merei s-a deplasat la fața locului și i-a găsit pe cei doi, pe care i-a luat cu mașina și i-a adus la centrul de primire urgențe.

Mama a fost înștiințată imediat despre faptul că ei sunt internați aici la centrul de primire în regim de urgență, dar accesul la fiul ei i-a fost permis abia a doua zi. Ea a stat de vorbă cu băiatul de 12 ani iar el i-a povestit că în momentul în care au fost băgați la mașina de poliție ar fi fost agresați de cei doi polițiști.

Fratele băiatului ar fi fost lovit cu capul de mașină, iar copilul de 12 ani care este și acum internat în centrul de primire în regim de urgență a fost împins un gard.

Protecția Copilului spune că le-a fost făcut un control medical la momentul internării în centru și nu a fost  observată nici o vânătaie pe corpul niciunuia dintre băieți.

A doua zi,  situația s-a schimbat. La un nou control medical pe corpul băiatului au fost observate echimoze. B

Acum toată lumea este în anchetă – poliția, Direcția de Asistență Socială iar Parchetul coordonează aceste cercetări.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite