Coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță: Au fost operaţionalizate 12 cabinete de vaccinare cu Moderna. Din 13 aprilie, încă 144 de cabinete pentru Pfizer

Moderna si Pfizer BioNtech
Moderna si Pfizer BioNtech
6 aprilie 2021, 14:31

„De astăzi, din 6 aprilie, au fost operaţionalizate 12 cabinete noi de vaccinare cu vaccin de la compania Moderna, aşa încât în momentul de faţă vorbim de aproximativ 86 de centre de vaccinare cu Moderna, care cumulează un total de 103 fluxuri de vaccinare. De asemenea, din data de 13 aprilie vor fi operaţionalizate încă 144 de cabinete noi de vaccinare unde se va aloca vaccin de la compania Pfizer”, a anunțat Valeriu Gheorghiţă la Palatul Victoria.

Şeful CNCAV a precizat că, începând de miercuri, 7 aprilie, va creşte capacitatea de vaccinare pe fiecare flux de la 60 de persoane la 90 de persoane în toate centrele de vaccinare unde se distribuie vaccin de la compania Moderna, respectiv de la AstraZeneca.

În centrele de vaccinare unde se distribuie vaccin de la compania Pfizer, numărul de persoane alocate pe flux creşte la 72.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite