COOLTURA Începe festivalul „Les Films de Cannes a Bucarest” – ediție adaptată la pandemie. Filme în Grădina Cărturești Verona, pe terasa Muzeului de Artă Recentă MARe sau online

24 octombrie 2020, 16:27

Anul acesta, filmele de Cannes la București se văd fie din mașină la Snagov, fie online, fie în aer liber, în Grădina Cărturești Verona și pe terasa Muzeului de Artă Recentă MARe.

Dacă va fi prea răcoare, un ceai și o păturică sunt din partea festivalului, promit organizatorii!

Intrarea e liberă, cu rezervare în prealabil.

La capitolul ‘filme așteptate’ trecem „Another Round”, care a avut premiera la Festivalul de la Toronto, și care se anunță ca unul dintre vârfurile carierei atât pentru regizorul danez Thomas Vinterberg, cât și pentru megastarul Mads Mikkelsen.

Și trecem și „La Vérité”, prima peliculă realizată de Hirokazu Kore-eda în afara Japoniei, cu două actrițe celebre – Catherine Deneuve și Juliette Binoche. Acum 2 ani, Kore-eda lua Palme d’Or cu „Shoplifters”.

„Malmkrog”, cel mai nou film al lui Cristi Puiu, premiat pentru regie la secțiunea „Encounters” la Festivalul de la Berlin, poate fi văzut în cadrul „Les Films de Cannes a Bucarest” sâmbăta viitoare, în Grădina Cărturești Verona.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite