COOLTURA Din Canada, "A doua șansă pentru Adam". Autoarea Felicia Mihali, jurnalist, romancier și profesoară, un personaj în sine

Felicia Mihali, o scriitoare şi editoare cunoscută din comunitatea românească din Quebec, a revenit de curând în ţară ca să-şi lanseze romanul "A doua şansă pentru Adam", o poveste despre iubire şi iertare. Stabilită în Canada de mai bine de 20 de ani, Felicia Mihali a început să-şi scrie cărţile în franceză şi engleză, tema recurentă fiind legată de identitate şi imigrare.

06 August 2021, 18:02 |

"A doua șansă pentru Adam" a fost publicat inițial în limba engleză, iar romanul este o adevărată frescă a comunității româneșți din Canada.

Orice poveste de succes vine cu un secret teribil.

Romanul este o ficțiune, dar a fost inspirat de personaje și situații reale.

Felicia Mihali spune despre stilul ei scriitoricesc că este unul concis, fără multe metafore, fără cuvinte sofisticate. Scriitura fără prea multe explicații și detalii a și ajutat-o să publice după ce a părăsit România mai multe volume în engleză și franceză.

Jurnalist, romancier și profesoară, este ea însăși un personaj. Cu un spirit tânăr și jovial, Felicia Mihali are studii de limba franceză, chineză și olandeză, este specializată în literatura post-colonială la Universitatea din Montreal și masterandă în istorie.

Presa canadiană o numește " O Robinson de mâna întâi".

Din anul în care a ajuns în Canada, timp de 17 ani, a fost studentă tot timpul. În acest fel, Felicia Mihali și-a menținut o adevărată tinerețe spirituală.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CULTURĂ
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 3°C 1°C
IASI 1°C -3°C
CLUJ -3°C -2°C
CONSTANTA 2°C 0°C
CRAIOVA 1°C 1°C
BRASOV -3°C -3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI