Controale și avertismente la Iași pentru purtarea măștii în autobuze

Deși purtarea măştilor de protecţie în mijloacele de transport în comun este obligatorie, la Iași în urmă controalelor efectuate mulţi dintre cei care circulau cu mijloacele de transport în comun, în majoritate persoane varstice, aveau măștile sub nas sau pe bărbie. Cei care nu purtau deloc măşti au fost sancţionaţi. Controalele vor avea loc şi în zilele următoare.

25 Septembrie 2020, 07:56 (actualizat 25 Septembrie 2020, 09:11) |
Trimite un comentariu
25 Septembrie 2020, 13:04
george
|
(+1)
Oameni buni, vi se spune că trebuie să purtati mască. Ceea ce nu vi se spune însă este ce efecte secundare are asupra organismui uman purtarea măştii pentru timp indelungat. Ce este HIPERCAPNIA sau HIPERCARBIA?
Unul dintre efectele secundare imediate este CREŞTEREA CANTITĂȚII DE DIOXID DE CARBON din sânge, căci, datorită măştii pe față, nu veți mai respira un aer bogat în OXIGEN, ci un aer bogat în DIOXID DE CARBON. Cu alte cuvinte, veți trage în piept ceea ce veți expira în interiorul măştii.
Practic, sunteti obligati prin lege să vă otrăviți cu DIOXID DE CARBON. Unele măşti sunt mai mult sau mai puțin ermetice, deci cantitatea de dioxid de carbon respirată va fi mai mică sau mai mare. Un lucru e cert:
Efectele expunerii prelungite la dioxidul de carbon asupra creierului sunt devastatoare.
1. Distrugerea neuronilor.
2. Amețeală.
3. Stări de confuzie şi incapacitatea de a gândi coerent.
4. Stări de depresie şi de paranoia.
5. Atacuri de panică.
6. Aritmie cardiacă.
7. Slăbirea voinței.
8. Stări de letargie severă.
9. Distrugerea centrilor memoriei din creier.
10. Afectarea capacității de a lua decizii raționale / corecte.
11. Tensiune intracraniană.
12. Acidificarea extremă a sângelui.
Dupa ce veți purta măşti vreo 6 luni veți fi cu totul altfel. Veți fi incomparabil mai slabi. Capacitățile voastre intelectuale şi emoționale vor fi devastate. Asta înseamnă că nu veți mai avea puterea de a rezista la PRIGOANA ce urmează şi la DICTATURA CARE VINE, pentru că nu veti mai fi capabili de gândire critică, nu veți mai avea resurse fizice, dar nici psihice.
SUNTEȚI OBLIGAȚI PRIN LEGE SĂ VĂ OTRĂVIȚI!

1


sau conectează-te prin Facebook

Televiziunea Română respectă noile norme impuse de Uniunea Europeană cu privire la protejarea datelor. Postarea unui comentariu la articolele de pe site-urile TVR presupune declararea numelui si email-ului dumneavoastră. Aceste date au ca scop strict identificarea sursei comentariului. Ele nu vor fi procesate sau transmise unor terţi în alt scop decât cel declarat. Vezi şi "Politica de Confidenţialitate" care descrie modul în care colectăm, folosim şi partajăm informaţiile dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile online TVR şi modul în care colaborăm cu platforme sociale.
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 11°C 11°C
IASI 8°C 10°C
CLUJ 4°C 4°C
CONSTANTA 8°C 9°C
CRAIOVA 10°C 9°C
BRASOV 5°C 7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI