Continuă percheziţiile informatice în cazul lui Andrew şi Tristan Tate. Cei doi frați au angajat-o pe avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și Michael Jackson

2 februarie 2023, 10:09

Andrew şi Tristan şi-au angajat din SUA o avocată celebră: cea care de-a lungul timpului i-a apărat pe Mike Tyson sau Michael Jackson în scandalurile în care au fost implicaţi.

Instanţa nu s-a arătat însă impresionată de presiunile celor doi britanici și au apreciat că lăsarea lor în libertate ar reprezenta un real pericol social.

Tina Glandian, avocata fraților Tate: „Au cerut să fie eliberaţi pentru că nu sunt probe în dosar şi nu au antecedente penale. Au mai fost aduse şi alte argumente. Tristan are un bebeluş de trei săptămâni pe care nu a putut să îl vadă pentru că se află în arest.”

Și avocații români au insistat în fața judecătorilor că nu sunt probe în dosar și frații Tate ar fi nevinovați.

Procesul fraților Tate a stârnit interesul echipelor de televiziune din Marea Britanie. Jurnaliști de la BBC, Sky News şi Channel 4 au venit să relateze de la Curtea de Apel București. Andrew Tate este foarte cunoscut pe rețelele de socializare, cu aproape 4 milioane de urmăritori. În 2017, contul lui de Twitter a fost suspendat pe motiv că ar promova ura și discursul misogin la adresa femeilor. În toamna anului trecut, contul lui Andrew Tate a fost deblocat după ce rețeaua a fost cumpărată de miliardarul Elon Musk.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite