Continuă audierile în dosarul Tel Drum. Romică Părpălea a făcut un denunț împotriva lui Liviu Dragnea

19 octombrie 2017, 13:14

Romică Părpălea, un bărbat din comuna Bragadiru, județul Teleorman, susține că a fost vicepreședinte al PSD Teleorman și că îl cunoaște foarte bine pe Liviu Dragnea din vremea când acesta era președintele Consiliului Județean Teleorman, a transmis Alexandru Costache. El a depus o plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și împotriva Tel Drum în luna iulie la DNA, iar acum a fost citat de procurori pentru a-și susține plângerea. El susține că are probe cu care să dovedească că această companie, Tel Drum, îi aparține lui Liviu Dragnea și are tot felul de acuzații la adresa liderului PSD.

Romică Părpălea a fost denunțător și în Dosarul Referendumului, în care Liviu Dragnea a primit o condamnare cu suspendare.

În presă el este cunoscut drept „mortul lui Dragnea”, întrucât în urmă cu 4 ani Liviu Dragnea îi acuza pe procurori că l-au trimis în judecată în Dosarul Referendumului în baza unui denunț făcut de o persoană decedată în 1991. Imediat Romică Părpălea a ieșit cu declarații și a spus că el este denunțătorul din Dosarul Referendumului și că iată, este viu.

Romică Părpălea: „În privința privatizării Tel Drum, după ce Consiliul Judeșean a făcut investiții foarte mari, dl Dragnea, printr-o semnătură simplă, ca președinte al Consiliului Județean, a oferit această societate puternică unui apropiat care era președinte executiv la PSD, care eu am colaborat cu el foarte bine. (…) PNL nu a avut curajul să-i facă o plângere penală domnului Dragnea. Și atunci a făcut o plângere penală pe numele unui mort din Turnu Măgurele. Când au descoperit organele de cercetare penală că persoana respectivă care făcuse denunțul era mort. După aceea, d-voastră de la București ați spus «dl Părpălea a înviat, e mortul din dosarul lui Dragnea»”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite