Contestatarii lui Dragnea: Nu contează votul, ci că ne-am putut exprima, că CEx devine un organ în care se pot lua decizii

21 septembrie 2018, 21:16

Știre în curs de actualizare.

 

Gabriela Firea, primarul Capitalei:

Au fost opinii pro și contra demersului nostru de a da publicit o scrisoare privind starea PSD

-primul câștig -prima ședință de CEx în care s-a dezbătut cu multă sinceritate, cu argumente, toate problemele care ne frământă, nu a amai avut nimeni acea timorare, este de bun augur că, deși a fost contestată, această declarație comună privind starea PSD a adus și un lucru bun.

– la finalul dezbaterilor, Liviu Dragnea a supus votului doar un punct: dacă se confirmă sau nu să fie președinte Au fost 10 voturi să facă un pas lateral, 39 voturi pentru și o abținere.

– a fost o propunere de excludere – a mea, dar nu s-a votat

– declarația privind starea PSD a fost semnată de 25 de oameni.

–  în ce mă privește, nu voi renunța la a mă lupta pentru proiectele Capitalei

– lângă mine sunt Paul Stănescu, Marian Neacșu, Adrian Țuțuianu.

 

Paul Stănescu:

– nimeni nu pleacă din partid, toți rămânem în PSD, indiferent dacă se încearcă vreo excludere, sigur vom vota tot ce avem în programul de guvernare.

– noi ce susținem în doucment, susținem până la capăt.

 

Adrian Țuțuianu:

– prima dezbatere consistentă în CEx, este începutul unei normalități, scrisoarea și-a atins scopul din acest punct de vedere.

– nu contează nr de voturi, ci că ne-am putut exprima, că am adus argumente, și că acest CEx devine un organ lucrativ, care poate lua decizii

 

Marian Neacșu:

– eu cred că tb să recunoaștem că demersul nostru s-a bucurat de atenția colegilor noștri aproape 8 ore, asta înseamnă seriozitate.

– ne-a interesat să arătăm că în partid sunt niște probleme, s-au discutat aceste probleme, colegii noștri au avut mari aprecieri privind cele scrise în scrisoare

– din punct de vedere statutar, era clar că la acest CEx nu se poate obține plecarea dlui președinte Dragnea.

– poate că ne-am grăbit că am inserat în textul scrisorii acesastă solicitare de demisie. Trebuia să ne oprim la cele 20 de obiective și această solicitare să se desprindă din discuții.

– colegii noștri vor veni la muncă și-și vor face treaba

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite