Consultări atipice la Palatul Cotroceni. PSD a trimis la discuțiile cu președintele Iohannis doi foști deținuți politici

12 aprilie 2019, 20:30

Președintele Klaus Iohannis le-a spus celor doi deținuți anticomuniști că se bucură că PSD i-a trimis la Cotroceni și i-a invitat la o discuție separată, după consultarea pe teme de justiție.

Cei doi au spus că i-au povestit președintelui că Augustin Lazăr le-ar fi refuzat eliberarea condiționată din penitenciarul Aiud, pe vremea când făcea parte din comisia specială care lua decizii în acest sens.

Eugen Nicolicea susține că foștii deținuți i-au propus președintelui chiar două întrebări suplimentare pentru referendum.

Șeful statului neagă însă că ar fi primit întrebările și acuză PSD că se folosește de două povești de viață cutremurătoare în scopuri politice.

Eugen Nicolicea l-a asigurat pe Klaus Iohannis că Parlamentul va aviza pozitiv solicitarea de organizare a referendumului pe 26 mai. După aviz, care este consultativ, șeful statului urmează să emită decretul care va conține și cele două întrebări de pe buletinul de vot.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite