Constanţa rămâne sub cod galben de ninsoare. Vântul s-a mai liniştit

11 ianuarie 2017, 09:31

A fost încă o noapte de viscol în judeţul Constanţa, cel mai grav afectat de ninsorile puternice de săptămâna trecută.

S-a aşezat un strat nou şi consistent de zăpadă, iar circulaţia a fost deja închisă de aseară pe autostradă şi pe multe drumuri naţionale din judeţ.

Urgia s-a dezlănţuit înainte de ora la care anunţaseră autorităţile intrarea în vigoare a codului portocaliu de viscol şi ninsoare. Mai mulţi şoferi au rămas blocaţi în localităţile din sudul judeţului. Nu şi-au petrecut noaptea printre nămeţi pentru că au fost scoşi cu utilajele de la deszăpezire.  Pe drumul care leagă Valul lui Traian vizibilitatea era zero cu o oră înainte de intrarea în vigoare a codului portocaliu.

Puţin după ora 22.00, autorităţile au închis toate drumurile naţionale din judeţ. Decizia nu a fost bine primită de şoferii care voiau să meargă spre localităţile aflate în apropierea oraşului Constanţa. Cei mai multi, în Valu lui Traian.

Singurele care au putut circula noaptea trecută au fost ambulanţele, însă şi acestea însoţite permanent de un utilaj de deszăpezire.

Au fost probeleme si cu alimentarea cu apă. Mai multe staţii de pompare au rămas fără energie electrică din cauza viscolului. După miezul nopţii, o parte din avarii s-au remediat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite