Constanța: Copil mort, găsit ascuns sub pat. Mama este o pacientă cu probleme psihice

29 iunie 2021, 19:40

Fetița nu a mai fost văzută de săptămâna trecută. Vecinii se bucurau când o vedeau zilnic, scoasă la plimbare prin fața blocului din Cernavodă.

Conform unor surse din cadrul anchetei, cea care a sunat la 112 este chiar bunica fetiței. A ajuns în apartament și și-a întrebat fiica unde este copilul. Aceasta i-a repetat că este la o femeie și este în siguranță.

Polițiștii și un echipaj de la ambulanță au intrat în alertă. Dar au ajuns prea târziu.  Au găsit copila sub pat, într-o albie. Nu mai trăia. Mama este principalul suspect în acest caz.

În luna aprilie, instanța a stabilit ca micuța să fie crescută de mamă, părinţii aveau custodie comună iar tatăl plătea pensie alimentară.

Autoritățile știau că femeia urmează un tratament medical şi era sub supraveghere. În fiecare săptămână era verificată de reprezentanți ai Direcției pentru Protecția Copilului.

Mama copilului este în custodia autorităților și va fi supusă unei expertize medicale. Pentru moartea copilei, a fost deschis un dosar penal iar cercetările trebuie să lămurească în ce condiţii şi-a pierdut viaţa.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite