CONSTANȚA | 5 tineri răniţi după ce autoturismul în care se aflau a intrat în parapetul de protecţie al autostrăzii A4 şi a luat foc

Accident pe autostrada A4
Accident pe autostrada A4
6 iunie 2021, 11:24

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, la faţa locului au fost mobilizate patru echipaje medicale, paramedicii găsind cinci victime „conştiente, colaborante, cu politraumatisme”, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru investigaţii de specialitate şi tratament.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat că ocupanţii maşinii au reuşit să iasă singuri din autovehicul.

„În această dimineaţă, în jurul orei 5,00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în afara localităţii Agigea (sensul giratoriu cu DN 39A), unde un vehicul a intrat în coliziune cu bara metalică de protecţie. În urma impactului, autoturismul a luat foc, din fericire toţi ocupanţii reuşind să iasă din acesta. Conducătorul auto, un bărbat de 26 de ani, precum şi cei 4 patru pasageri, cu vârste cuprinse între 14 şi 22 de ani, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale, cu răni uşoare, acestora fiindu-le recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, conform unui comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Şoferul este din Bucureşti, iar ceilalţi patru ocupanţi ai autoturismului, printre care două tinere, sunt din Buzău, respectiv, Călăraşi.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare, fiind întocmit un dosar penal.

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite