Cluj-Napoca. Consiliere psihologică pentru cadrele medicale în contextul pandemiei de coronavirus

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" acordă consiliere psihologică pentru cadrele medicale în contextual pandemiei de coronavirus.

06 Aprilie 2020, 12:07 (actualizat 06 Aprilie 2020, 20:13) Știrile TVR |

"Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca continuă să susţină profesioniştii din sănătate oferind suport psihologic. În această perioadă, în care contribuţia fiecăruia dintre noi este importantă pentru depăşirea situaţiei generate de pandemia COVID-19, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca sprijină personalul medical şi prin specialiştii săi din cadrul Centrului de Consiliere Psihologică. Echipa este formată din cadre didactice ale universităţii, profesionişti în domeniul sănătăţii mintale, care lucrează în cadrul Centrului de Consiliere Psihologică, ori colaborează pe bază de voluntariat, şi este disponibilă de luni până duminică, în intervalul orar 8,00 - 20, 00. Personalul din sănătate care doreşte suport ori consiliere psihologică poate lua legătura cu specialiştii universităţii la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro", se arată într-un comunicat trimis, luni, de UMF Cluj.

Potrivit sursei citate, beneficiarii vor fi contactaţi pentru programarea şedinţelor de consiliere în termen de maximum 12 ore, iar pentru situaţii urgente, membrii echipei pot fi contactaţi şi telefonic.

"Prin vocaţie, personalul medical îşi asumă, înainte de orice, binele semenilor. Comunitatea academică medicală clujeană are grijă de profesioniştii noştri. În astfel de momente, mai mult decât oricând, putem să fim uniţi şi să sprijinim sistemul medical în eforturile depuse pentru salvarea de vieţi. Împreună, să trecem cu bine prin această încercare", se mai arată în comunicatul semnat de rectorul UMF Cluj, prof. dr. Anca Dana Buzoianu.

 

 

sursa

agerpres.ro

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 3°C -1°C
IASI 0°C 0°C
CLUJ -3°C -1°C
CONSTANTA -1°C -1°C
CRAIOVA 0°C 0°C
BRASOV -6°C -4°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI