Conflict între vecini cu urmări tragice. O femeie în vârstă de 39 de ani a murit după ce a fost incendiată de un tânăr care locuia în același bloc

14 iulie 2021, 17:13

Tragedia s-a petrecut ieri după amiază într-un bloc din Timișoara, unde locuiau femeia de 39 de ani și agresorul, în vârstă de 22 de ani. Martorii spun că între cei doi a izbucnit un scandal violent. La un moment dat tânărul a aruncat cu benzină pe femeie și i-a dat foc. În urma atacului, victima a suferit arsuri pe aproape tot corpul. A fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Dar din cauza complicațiilor, femeia a murit.

Prof. dr. Gheorghe Noditi – director medical Spitalul Județean Timișoara: „A venit la noi cu leziuni de agresiuni pe 98 la sută, gradele 2 și 3 și arsuri ambii ochi. Din păcate, starea de șoc postcombustie a fost foarte agresivă și dimineață la ora 6 a decedat”.

Vecinii spun că femeia și tânărul student care acum e cercetat pentru omor aveau un istoric conflictual mai vechi.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul și-a premeditat gestul. Iar înaintea atacului a cumpărat o sticlă de benzină. Anul trecut, în iulie, tânărul a fost reținut pentru lovire sau alte violențe după ce a maltratat-o pe femeie. Iar în august 2020 a fost trimis în judecată în stare de libertate. Acum a ajuns din nou în fața procurorilor.

Cercetările continuă, iar procurorii așteaptă și rezultatul autopsiei victimei. Până atunci, judecătorii timișoreni au decis arestarea preventivă a agresorului pentru 30 de zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă