Conducerea RATB, demisă de Consiliul General al Municipiului Bucureşti

RATB
RATB
7 ianuarie 2017, 10:53

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a adoptat, sâmbătă, un proiect de hotărâre care prevede revocarea membrilor Consiliului de Administraţie (CA) al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Ulterior, CGMB a aprobat şi un proiect de hotărâre privind numirea a şase administratori provizorii în CA al RATB.

Primarul general le-a cerut consilierilor generali demiterea Consiliului de Administrație al RATB. Gabriela Firea a spus că RATB este singura instituție din Capitală care nu a reacționat prompt în cazul ninsorilor.

„Stațiile RATB nu erau curățate de dimineață. De asemenea, timpii de așteptare au fost îndelungați, am rugat să fie scoase mai multe autobuze din garaj pe traseu și nu s-a întâmplat acest lucru. Mai mult decât atât, domnul director general era în concediu fără ca măcar să mă anunțe, iar persoana care a rămas la comandă nu a fost suficient de bine pregătită pentru a face față unui moment atât de important”, a precizat vineri seara Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a convocat Consiliul General al Municipiului Bucureşti pentru o şedinţă la care să se dezbată propunerea ei de a demite CA al RATB.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Ninsoare. Circulație rutieră în condiții de iarnă

Circulaţie în condiţii de iarnă pe DN 18, în Pasul Prislop din Munţii Rodnei