Conducerea PSD a acceptat candidatura lui Eugen Teodorovici la funcția de președinte al partidului

19 august 2020, 22:28

Întrebat de jurnaliști dacă crede că are șanse de reușită în instanță, Eugen Teodorovici a răspuns: „Nu am pierdut niciodată”.

„Era o emisiune – ‘Copiii sunt lucruri trăsnite’. Se pare că și oamenii mari. (…) Eu voi solicita Comitetului Executiv să-i fie validată candidatura”, a subliniat președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

„Am văzut azi de dimineaţă, în presă, textul sesizării. Nu ştiu dacă l-a făcut Eugen, dacă l-a făcut Eugen ca economist, atunci pot să înţeleg sesizarea. Dacă l-a făcut un jurist, ar trebui să-l dea afară, pentru că sesizarea are câteva elemente lipsă. Nu o să le spun acum, o să las judecătorii să descopere acest lucru, care fac ca această sesizare să fie respinsă, cum se spune în limbaj de specialitate, ‘de pe scaun'”, a afirmat Robert Cazanciuc, la sediul PSD.

Miercuri seară, Teodorovici a continuat cu acuzele, subliniind într-o postare pe Facebook că o candidatură a lui Marcel Ciolacu este „neconformă pentru că încalcă, în primul rând, prevederile privind structura de conducere a PSD și modalitatea de depunere a candidaturii”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite