Conducerea ALDE cere excluderea şi revocarea din funcţie a lui Romeo Rasdan, după ce au apărut imagini în care acesta agresează un tânăr

12 august 2017, 19:07

Romeo Rasdan este consilier local în Chiajna, din partea ALDE. Și-a ieșit din fire pentru că niște tineri, cărora le închiriase un apartament, au îndrăznit să îi ceară înapoi garanția de 300 de euro, după ce au fost dați afară din casă. După ce înregistrarea a apărut în presă, conducerea ALDE a cerut filialei Ilfov să îl excludă din partid și să îi retragă sprijinul politic.

Gestul domnului Rasdan este unul impardonabil, iar acesta va suporta consecinţele legale care decurg în urma comportamentului său necontrolat – spune ALDE, într-un comunicat.

Într-o postare pe Facebook, consilierul susține că el a fost, de fapt, amenințat de cei 4 chiriași, care i-ar fi distrus proprietatea. Şi că acesta este motivul pentru care a refuzat să le restituie garanția.

Cert este ca altercația s-a soldat cu sosirea poliției. Care, potrivit lui Romeo Rasdan, l-a amendat și l-a sfătuit să își dea în judecată chiriașii pentru distrugerile din apartament.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite