Condiții inumane la un centru de îngrijire și asistență din Teleorman. Bolnavi cu dizabilități ținuți legați de pat, mâncare expirată, igienă inexistentă

Condiții inumane la un centru de îngrijire și asistență din Teleorman. Grupuri sanitare insuficiente, nerespectarea regulilor de igienă, spații insalubre și lipsa de personal.

 

29 Iunie 2021, 12:20 (actualizat 29 Iunie 2021, 13:01) |

Așa sunt tratați cei 50 de beneficiari ai centrului din Olteni.

Vorbim de adulți cu dizabilități fizice și mentale lăsați în mizerie. Madalina Samoilă este în direct cu noi și ne prezinta pe larg care este situația în acest centru și ce vor face autoritățile.

Atenție urmează informații cu puternic impact emoțional!

Raportul făcut de Consiliul de monitorizare au ajuns pe masa autorităților de mai bine de două săptămâni. A fost sesizat inclusiv Parchetul  și Ministerul Muncii pentru revocarea autorizației de funcționare și cercetarea disciplinara a angajaților. De apropare două săptămâni de când a fost făcut acest raport nu au fost luate măsuri.

Bolnavi cu dizabilități ținuți legați de pat, mâncare expirată, condiții insalubre, igiena care lipsește, personal insuficient asta a găsit consiliul de  monitorizare la centrul de îngrijire și asistență din Teleorman.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 13°C 13°C
IASI 11°C 13°C
CLUJ 11°C 12°C
CONSTANTA 9°C 12°C
CRAIOVA 11°C 11°C
BRASOV 11°C 13°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI