Concurs pentru bunătăți de sezon la Pecica, în județul Arad

Cârnaţi, caltaboşi si tot felul de preparate din carne de porc gătite pentru a fi vedete. În judetul Arad carnea de porc a rămas şi după Crăciun sursa unor retete tradiţionale sau sofisticate. La Pecica s-a organizat pentru al zecelea an consecutiv un concurs pentru bunătăți de sezon.

30 Decembrie 2019, 14:42 (actualizat 30 Decembrie 2019, 14:50) |
Concurs pentru măcelarii pricepuți
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Cinci porci de peste 100 de kg au fost sacrificați la prima oră a dimineții. Apoi. cinci echipe de măcelari și bucătari s-au pus pe gătit. De la cele mai simple preparate, până la cele mai complexe, toate au fost deopotrivă gustoase.

Ignatul are loc al Pecica în fiecare an după Crăciun. Organizatorii vor ca de produsele delicioase să se bucure și cei care au ținut post.

Toate preparatele sunt împărțite gratuit vizitatorilor. Iar concursul se încheie de fiecare dată cu o petrecere care ține până noaptea târziu.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 14°C 15°C
IASI 8°C 10°C
CLUJ 5°C 8°C
CONSTANTA 12°C 13°C
CRAIOVA 11°C 13°C
BRASOV 6°C 7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI