Concert tribut ABBA pe scena Eurovision, susţinut de trupa Arrival. Traian Băsescu a crezut că la TVR cântă celebra formaţie suedeză

6 martie 2017, 12:43

Pentru că au recreat atmosfera trupei originale prin costume, dans, armonii impecabile, membrii Arrival l-au păcălit şi pe fostul preşedinte Traian Băsescu, care a crezut că asistă la un concert al celebrei trupe.


“Ieri seară, în pauza de o oră rezervată desemnării câştigătorului Eurovision România, TVR, extrem de inspirat, a difuzat timp de aproape o oră un concert ABBA. A fost o întoarcere în timp care mi-a umplut sufletul de bucurie.

Spectacol de mare calitate, un spectacol al valorii artistice, un spectacol al decenţei, un spectacol al oamenilor care şi-au pus sufletul în cântecele lor şi le-au dat lumii în anii 74 -82.

Acum am primit şi răspunsul la întrebarea “de ce nu au mai vrut niciodată să cânte împreună” după ce au anunţat că formaţia şi-a încetat activitatea. Au dat toată frumuseţea sufletelor lor în cei aproape 10 ani de creaţie la vârf. Au „ars” în 10 ani cât noi toţi într-o viaţă.

După ce au oferit lumii tot ce au avut, dacă ar fi încercat să mai cânte împreună după ani, nu aveau ce să ne mai dea în plus şi, ca mari artişti, ca mari caractere, n-au vrut să-şi înşele publicul.

Dacă până azi i-am iubit pentru că au făcut o muzică extraordinară, muzica tinereţii mele, de azi, după ce i-am revăzut la TVR în concertul ABBA, îi şi respect enorm ca artişti, ca oameni, pentru că au ştiut când să se oprească. Nu mai aveau nimic de dat lumii. Dăduseră tot şi au plecat.

Cei şase (4+2) suedezi de la ABBA ne-au dat tuturor o lecţie de viaţă”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.


(w220) Trupa ArriSOS, Voules-Vous, Money, Money, Money, Waterloo, Mamma Mia, Dancing Queen sunt doar câteva dintre hiturile ABBA pe care trupa Arrival le-a interpretat pe scena finalei Eurovision România.

Basistul trupei este Michael Watson, cel care a cântat şi alături de legendarii ABBA.

 

Arrival este printre cele mai faimoase trupe tribut ABBA din lume şi are în repertoriu 10 albume ale trupei originale.

 

 

Trupa originală ABBA a câştigat concursul Eurovision din 1974, cu piesa Waterloo.


În iunie 2016, cei patru membri ai grupului ABBA s-au reunit pentru un mic concert la Stockholm, după 30 de ani în care nu au mai cântat împreună, pentru a sărbători cei 50 de ani de când Björn Ulvaeus, care are acum 72 de ani, şi Benny Andersson, în vârstă de 70, s-au cunoscut. Trupa s-a destrămat în 1982.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

A murit realizatoarea de televiziune Florentina Satmari