Concert live „Visătorii de vise” – transmis online de la Sala Palatului, vineri, ora 18.00

Spectacil live transmis online de la Sala Palatului
Spectacil live transmis online de la Sala Palatului
30 aprilie 2020, 13:41

Pe scenă vor urca Alin Dincă şi Aurelian de la Trooper, Radu Captarie, Cătălin Crişan, Adrian Naidin, Alin Stoica, Constantin Măgureanu, Steliana Sima, Virginia Neagu, Nicu Datcu, Emilia Dorobanţu, Medregoniu Marian, iar spectacolul va fi prezentat de Adriana Ştefan.

„Evenimentul ‘Visătorii de vise’ se doreşte a fi un moment artistic, pledăm pentru organizarea unui concert live spre deliciul unui număr mare de spectatori. La data demarării proiectului, sentimentul care a primat a fost cel al împlinirii bucuriei publicului cu un moment artistic dedicat exclusiv acestuia, căruia vom încerca să îi redăm sentimentul unei vieţi culturale normale. Pe lângă faptul că este primul eveniment organizat de Sala Palatului, acesta marchează şi împlinirea a 60 de ani de la data primului concert susţinut pe scena Sălii Palatului. Dacă publicul ne-o va cere, ne dorim să continuăm şi atunci când vom reintra în normalitate. Să nu uităm: ‘Fără muzică, viaţa ar fi o greşeală’, după cum spunea Nietzsche”, precizează realizatorii evenimentului.

Artiştii vor urca pe rând pe scenă, unde vor performa fiecare 4 – 6 minute, pentru un public care va avea posibilitatea să îi urmărească de acasă, online.

„Am acceptat imediat invitaţia. Nu am stat pe gânduri. Îmi este foarte dor de scenă, voi avea ocazia să revăd o serie de prieteni buni – Alin Stoica, Adrian Naidin, Emilia Dorobanţu… (…) Am salutat decizia organizatorilor de a strânge artişti din diverse genuri muzicale. Este minunat. Muzica uneşte suflete! Sincer, mie îmi este foarte greu. Trooper este o formaţie cu multă energie. Ne bazăm mereu pe oamenii din faţa scenei. De la ei ne tragem forţa. Acum… o să fie altfel. Însă ştiu că nici lor nu le este uşor! Aşa că nu am voie să mă plâng. Voi urca pe scenă cu domnul Balaur şi am să mă gândesc că sala este plină cu prieteni care cântă alături de noi piesele Trooper!”, a spus Alin Dincă, solistul Trooper, citat în comunicat.

El a subliniat că este o perioadă grea pentru întreaga scenă muzicală. „Partea tragică este că nu ştim când ne vom putea întoarce pe scenă. Mă tem că 2021 este cea mai apropiată dată. Încercăm să lucrăm de acasă la piese noi, le pregătim permanent surprize fanilor, vreau să ştie că ne gândim mereu la ei. Nesiguranţa este foarte apăsătoare. Dar ştiu că într-o zi ne vom revedea cu toţii!, a completat Alin.

În vederea respectării prevederilor legale în vigoare privind distanţarea socială, pentru asigurarea accesului artiştilor şi a echipei tehnice în Sala Palatului şi în zonele de activitate pentru desfăşurarea concertului s-au luat toate măsurile necesare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă