Concert-eveniment de 1 Decembrie pe scena Sălii Radio, transmis în direct de TVR, susținut de muzicieni din România şi Republica Moldova

30 noiembrie 2021, 20:52

Un program de zile mari a fost ales pentru Ziua Naţională: Enescu, Bartók, Filtsch şi Haydn. Solist, un iscusit instrumentist pe care publicația The Times îl descrie drept „unul dintre cei mai captivanți violonceliști care s-au afirmat în ultimul deceniu”. Andrei Ioniţă este câștigătorul Concursului Internațional „Ceaikovski” din Rusia şi a fost desemnat „BBC New Generation Artist”. El a cântat alături de orcehstre mari ale lumii.

Alături de Gabriel Bebeşelea, sunetul violoncelului mânuit cu măiestrie de Andrei Ioniţă pare a fi atins de divin. În premieră, Orchestrei de Cameră Radio i se alătură muzicieni de la Chişinău, toți instrumentişti versaţi.

Gabriel Bebeşelea a fost aplaudat în cele mai prestigioase săli de concert ale lumii. Concertul dedicat Zilei Naționale va fi transmis în direct, mâine, pe TVR 1 și TVR 3, de la ora 19.00. Iar apoi va fi retransmis și de TVR Moldova.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite