„Concediem roboți. Le scapă multe detalii”. Mesajul SRI de 8 Martie a generat numeroase reacții în online: „Casierele sunt atente la detalii”

8 martie 2023, 20:00

„Concediem roboți. Le scapă multe detalii”, a postat SRI de Ziua Internațională a Femeii.  Textul este scris pe o fotografie cu fundal roz. Iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Mulți au făcut legătura cu noul consilier onorific al premierului Nicolae Ciucă, Inteligența Artificială Ion, dar și cu președintele Klaus Iohannis sau cu scandalul stârnit în ultimele zile în jurul deciziei unui lanț de hipermarketuri de a înlocui casierele cu sistemul self service.

Inclusiv pe ăla de la Cotroceni!!! –  a scris un internaut, în timp ce altcineva a reacționat prin: Dacă e ăla de la Cotroceni, da, trebuie concediat! E prea costisitor pentru românii plătitori de taxe și nu a produs nimic 10 ani!

(w500) Comentarii

(w500) Mesaj pe F


Altcineva a sugerat SRI să angajeze casierele de la un celebru lanț de supermarketuri, în contextul scandalului din ultimele zile: „Foarte bine că concediați roboți, dați dovadă de patriotism si angajați casierele de la Auchan lăsate pe drumuri de francezi…La mulți ani și o primăvară frumoasă doamnelor dvs! P.S. Casierele sunt atente la detalii!

(w500) Mesaj pe F

 

(w500) Mesaj pe F

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă