Comportamentul Animalelor şi Bunăstare, un nou program de licență la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj

Premieră la Cluj: cei care iubesc animalele și își doresc să aibă o carieră în jurul necuvântătoarelor vor avea din toamnă un nou program de licență la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Programul se numeşte Comportamentul Animalelor și Bunăstare, iar viitorii studenţi vor înţelege mai bine modul de exprimare a necuvântătoarelor.

17 Martie 2023, 10:07 (actualizat 17 Martie 2023, 10:18) Știrile TVR |

Din următorul an universitar, doritorii se pot înscrie în programul de licenţă la Universitatea de Ştiinte Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Programul durează 4 ani, se va preda exclusiv în engleză și reprezintă o premieră naţională, iar la lansarea sa au participat specialiști străini care au vorbit despre importanța acestor cursuri.

La lansarea programului au luat parte, fizic și online, peste 500 de studenți. Prelegerile au fost ținute de experți recunoscuți la nivel mondial în comportamentul animalelor. Programul încearcă să prevină cruzimea față de animale și să creeze standarde de bunăstare a animalelor, nu numai pentru cele de companie.

Programul va avea o durată de patru ani, iar absolvenții vor deveni specialiști în comportamentul şi bunăstarea animalelor.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 29°C 30°C
IASI 26°C 30°C
CLUJ 25°C 22°C
CONSTANTA 23°C 24°C
CRAIOVA 25°C 27°C
BRASOV 24°C 26°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI