Compania Romarm va avea un nou director general. Actualul șef se află sub control judiciar în dosarul măștilor neconforme

28 februarie 2023, 11:16

Florin Spătaru, ministrul Economiei: Parchetul a clarificat statutul juridic al domnului Țuțu și care sunt restricțiile de desfășurare a activității, din scrisoare nu reiese faptul că ar fi incompatbil cu mandatul, dar ne-am asigurat ca activitatea societății Romarm să continue prin acest interimar cu doamna director economic. Ministerul Economiei a demarat procedurile pentru selecția Consiliului de Administrație și a directorului general general conform ordonanței 109, o vom face cu prioritate.

Gabriel Ţuţu și Alexandru și Victor Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, sunt acuzați de procurorii anticorupție că au livrat armatei măşti chirurgicale și utilaje neconforme pentru producția de măşti.

Gabriel Ţuţu se află controlului judiciar, măsură pe care şeful Romarm nu a contestat-o. Ţuţu este acuzat că ar fi primit 50.000 de lei pentru a atribui un contract de achiziţii de materiale sanitare, în pandemie, către firma lui Alexandru Piţurcă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite