Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă București a aprobat trecerea în scenariul roșu pentru 9 unități de învățământ. Colegiul Naţional ''Sf. Sava'', mai multe școli gimnaziale și o grădiniță, printre unitățile afectate

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat trecerea în scenariul roşu de desfăşurare a cursurilor pentru nouă unităţi de învăţământ din Capitală, informează Prefectura Bucureşti.

 

01 Octombrie 2020, 19:47 (actualizat 01 Octombrie 2020, 19:52) |
Cazuri de coronavirus în școli / FOTO: Autor: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO Credit: AGERPRES FOTO, foto.agerpres.ro

În şedinţa extraordinară a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă de joi s-a aprobat trecerea în scenariul roşu de organizare şi desfăşurare a cursurilor pentru: Şcoala Gimnazială ''Nicolae Grigorescu'', Colegiul Naţional ''Sf. Sava'', Liceul Teoretic ''Al. Ioan Cuza'', Şcoala Gimnazială ''Nicolae Labiş'', Şcoala Gimnazială nr. 129, Şcoala Gimnazială ''Ionel Teodoreanu'', Grădiniţa nr. 178, Liceul Teoretic ''Marin Preda'', Colegiul Naţional ''Grigore Moisil''.

Totodată, s-a aprobat trecerea în scenariul galben de organizare şi de desfăşurare a cursurilor în următoarele unităţi de învăţământ din Capitală: Colegiul Naţional ''Mihai Eminescu'', Grădiniţa nr. 185, Şcoala Gimnazială nr. 126, Şcoala Gimnazială I.G. Duca, Grădiniţa Zâna Florilor.

Potrivit Prefecturii Capitalei, anexele 1, 2 şi 3 la Hotărârea nr. 15/2020 a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă se modifică în concordanță cu deciziile de astăzi.

Sursa: Agerpres

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 19°C
IASI 15°C 16°C
CLUJ 15°C 17°C
CONSTANTA 21°C 19°C
CRAIOVA 15°C 19°C
BRASOV 16°C 16°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI