Comisarul european Corina Crețu: Uneori sunt exasperată, dar nu numai în România, de ritmul lent, mai ales în domeniul infrastructurii de transport

19 octombrie 2018, 16:05

„Mi-am făcut datoria de a avertiza statele membre – nu e numai România avertizată. Suntem undeva pe la media Uniunii Europene. Ideea e că nu mai avem foarte mult timp”, a avertizat Corina Crețu.

„Am repetat (…) sunt conștientă de faptul că avem multe întârzieri și datorită adoptării târzii a legislației”, a precizat comisarul.

„Eu nu am pus nicio clipă toate întârzierile pe seama guvernelor. Dar, pe de altă parte, sigur că uneori sunt exasperată, dar nu numai în România, de ritmul lent, așa cum spuneam, mai ales în domeniul infrastructurii de transport”, a adăugat Crețu.

„Nu văd nici (…) progrese spectaculoase și acest lucru mă doare, pentru că, într-adevăr, eu sunt comisar european responsabil pentru 28 de state membre. Dar este normal, nu-i nimic anormal să îmi pese puțin mai mult de România. Este țara din care provin și este una din cele mai sărace țări”, a ținut să sublinieze comisarul european.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite