Comisarul șef Nicolae Alexe, adjunctul șefului IPJ Olt, destituit din Poliție în urma anchetei în cazul Caracal

4 februarie 2020, 15:02

În urma anchetei Consiliului de Disciplină, încheiată luni, inspectorul general al IGPR, șeful Poliției Române, a emis decizia de destituire din Poliție pentru adjunctul șefului Inspectoratului județului Olt, cel care a fost la comandă în ziua tragică, comisarul șef  Nicolae Alexe, urmează și ceilalți care sunt în concedii medicale, a declarat Marcel Vela în cadrul ședinței de Guvern.

Premierul Victor Orban a cerut verificarea celor care au intrat în concedii medicale, pentru a se stabili că nu sunt „bolnavi închipuiți”

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”.

În ziua de 25 iulie, minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal, vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. Gheorghe Dincă a recunoscut în cadrul anchetei că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi pe o altă adolescentă dispărută anul acesta, Luiza Melencu, din comuna doljeană Dioşti.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite