Comercianți goniți cu mascații la Craiova

1 februarie 2021, 11:43

Ei vindeau marfa pe stradă, după decizia Guvernului de închidere a târgurilor. Cu toate că au fost nemulţumiţi de situaţie, la mai bine de o oră de la intervenţia poliţiştilor comercianţii şi-au strâns marfa şi au plecat.

Comercianţii de haine second hand care vindeau în Târgul de Săptămână din Craiova au ieşit de câteva luni cu marfa pe trotuare, nemaiavând voie să vândă în târg. Ei susţin că nu se aşteptau la intervenţia forţelor de ordine. Lor li se comunicase că duminică mai pot vinde, iar de luni să nu mai vină. Toţi au fost revoltaţi şi au spus că nu ştiu ce vor face pentru că nu au din ce trăi.

La razie au participat zeci de forţe de ordine. Acţiunea, coordonată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj, a fost organizată pentru respectarea regulilor şi limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2.

La mai bine de o oră de la intervenţia oamenilor legii comercianţii şi-au strâns marfa şi au plecat. Au fost date şi 83 de sancţiuni în valoare de 18 000 de lei şi s-a confiscat marfă. În zona târgului au fost depistate şi două persoane care au părăsit locuinţa în care au fost carantinate.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă