Columbia: Un bărbat de 82 de ani a fost „vaccinat” anti-COVID cu o seringă goală

29 martie 2021, 09:14

Artenio Chavarro, 82 de ani, a venit la clinică însoțit de fiica lui, care a filmat cu telefonul mobil momentul mult-așteptat al vaccinării. Nu și-a dat seama decât mai târziu, când a privit înregistrarea, că asistenta îl înțepase pe tatăl ei cu acul unei seringi în care nu era nicio picătură de ser.

Nora Chavarro, fiica lui Artenio: „Când le-am arătat înregistrarea fraţilor mei, mi-au spus: „Asta e grav. E foarte grav„.

Nora s-a întors la clinică și a făcut scandal. I-a arătat și asistentei filmarea – pe care spune că a fost norocoasă să o aibă, pentru că dacă ar fi arătat o simplă fotografie, asistenta vinovata ar fi putut spune că injectase deja vaccinul. Dar așa, nimeni nu a mai putut să conteste falsul grosolan. Artenio a fost vaccinat din nou – de data aceasta, cu adevărat.

Femeia a făcut public cazul; l-a raportat și la Ministerul sănătății, unde exista o mulțime de alte reclamații despre nereguli în campania de vaccinare anti-COVID. Dar de acolo i s-a răspuns că e vorba de „o eroare umana” și nu s-a luat nicio măsură împotrivă vinovaților.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă