Colegii deplâng moartea Cristinei Țopescu. " A fost un înger salvator", "Nimeni nu-i egalează talentul și empatia"

Este doliu în lumea jurnaliștilor. Cristina Țopescu, un om pentru care toți cei care au cunoscut-o, au lucrat împreună cu ea, sau doar au admirat-o la televizor, au numai cuvinte de laudă. Un om bun, iubitor, sensibil, însă teribil de singur. Așa se explică și faptul că timp de două săptămâni nimeni nu a căutat-o.

13 Ianuarie 2020, 10:34 (actualizat 13 Ianuarie 2020, 13:11) |
Colegii deplâng moartea Cristinei Țopescu
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Cristina a fost un înger salvator și s-a transformat într-un înger salvator acum. Ea a fost tot timpul un înger, pentru toată lumea nu numai pentru mine și nu numai pentru animalele pe care le-a iubit întotdeauna. (...)  Cred că noi ar trebui să ne molipsim cumva de bunătatea Cristinei și de generozitatea ei, măcar acum când ea nu va mai fi fizic cu noi și asta ar trebui să fie omagiul pe care să i-l aducem: să fim mai buni și să preluăm lupta din tot ceea ce a făcut ea, să preluăm aceasta pentru dreptate și pentru mai bine. (Dana Deac, jurnalist TV)

Cristina Țopescu m-a impresionat foarte mult, pentru că ea avea mult mai multă experiență decât mine, era extrem de atentă mereu la subiectele pe care le aborda, la modul în care filma, la modul în care monta emisiunea, era un om extrem de pasionat de ceea ce făcea. (...) Nu discuta niciodată despre viața ei, despre ceea ce făcea. În afară de animale ți de jurnalism nu prea discuta despre viața ei. (Cristian Petru, jurnalist TVR)

Cristina trăia prin meseria asta și se exprima și a făcut-o cu drag, nu ca pe o muncă, a făcut-o ca pe o pasiune și nu putea fără ea. Ea era un perfect comunicator, pentru că știa să transmită foarte bine foarte bine și inteligent.  Dincolo de experiență avea și un talent fantastic. Era cel mai bun om de interviu pe care eu l-am cunoscut și am cunoscut mulți  jurnaliști, nimeni nu-i egalează talentul și empatia, motivul pentru care ea era un om atât de bun. (Marie Jeanne Ion)

Pentru colegii din Ministerul Sănătății alături de care Cristina Țopescu lucra de scurt timp în calitate de consilier, vestea a căzut ca un trăsnet. Ministrul Victor Costache a transmis un mesaj emoționant în care a vorbit despre singurătatea în care a murit Cristina Țopescu

"Acum mă uit în urmă și nu-mi vine să cred că s-a stins singură, și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace" a spus ministrul Sănătății.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 11°C 11°C
IASI 9°C 6°C
CLUJ 2°C 3°C
CONSTANTA 9°C 13°C
CRAIOVA 7°C 9°C
BRASOV 8°C 10°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI