Colecție de medalii pentru canotorii români, la Campionatele Europene de la Munchen: Trei de aur și trei de bronz

Echipajele de dublu rame feminin și masculin și de dublu vâsle feminin au cucerit medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen. Au fost medaliate cu bronz echipajele de la patru rame feminin și masculin și patru vâsle masculin. Competiția a fost transmisă LIVE, pe TVR 1.

13 August 2022, 11:41 (actualizat 14 August 2022, 12:00) Știrile TVR |

Competiția continuă cu alte trei finale duminică și poate fi urmărită la TVR 1, de la 11.20.

ACTUALIZARE Ancuţa Bodnar și Simona Radiş, medaliate cu aur.

ACTUALIZARE Singura finală în care România era reprezentată astăzi în care nu avem medalii este cea de 8+1 masculin. Echipajul format din Florin Arteni, Alexandru Macovei, Alexandru Chioseaua, Nicu Chelaru, Cristi Pîrghie, Constantin Radu, Vlad Aicoboaie, Constantin Adam şi Victoria Petreanu (cârmaci) s-a clasat pe locul al cincilea.

ACTUALIZARE Ancuţa Bodnar și Simona Radiş au adus a treia medalie de aur pentru România la aceste Campionate Europene de Canotaj, în proba de două vâsle feminin!

ACTUALIZARE Echipajul de 4 vâsle masculin, format din Mihai Chiruţă, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu, Marian Enache, s-a clasat al treilea.

ACTUALIZARE Echipajul de 4 rame masculin, format din Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu, Florin Lehaci, a terminat cursa pe poziția a treia și a câștigat medalia de bronz.

ACTUALIZARE Ceremonie de premiere la proba de dublu rame masculin, Europenele de canotaj. Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan au cucerit medalia de aur.

ACTUALIZARE Ceremonie de premiere la dublu rame feminin, unde româncele Ioana Vrînceanu şi Denisa Tîlvescu au fost medaliate cu aur.

ACTUALIZARE Echipajul de patru rame feminin, format din Mădălina Bereş, Iuliana Buhuş, Magdalena Rusu, Amalia Bereş, s-a clasat al treilea și a câștigat medalia de bronz.

ACTUALIZARE Încă o medalie de aur! Și echipajul masculin de dublu rame a câștigat cursa. Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan au cucerit medalia de aur.

ACTUALIZARE Echipajul românesc la dublu rame feminin, Ioana Vrînceanu şi Denisa Tîlvescu, a terminat primul cursa și a câștigat medalia de aur! România este campioană europeană la această probă!

(w500) Clasamentu

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Astăzi, în direct, la TVR 1, urmărim evoluţiile reprezentanţilor României în următoarele finale:

 

·        dublu rame feminin: Ioana Vrînceanu şi Denisa Tîlvescu;

·        dublu rame masculin: Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan;

·        4 rame feminin: Mădălina Bereş, Iuliana Buhuş, Magdalena Rusu, Amalia Bereş;

·        4 rame masculin: Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu, Florin Lehaci;

·        dublu vâsle feminin: Ancuţa Bodnar, Simona Radiş;

·        4 vâsle masculin: Mihai Chiruţă, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu, Marian Enache;

·        8 plus 1 masculin – Florin Arteni, Alexandru Macovei, Alexandru Chioseaua, Nicu Chelaru, Cristi Pîrghie, Constantin Radu, Vlad Aicoboaie, Constantin Adam şi Victoria Petreanu (cârmaci).

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CRAWL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 23°C 21°C
IASI 15°C 15°C
CLUJ 15°C 13°C
CONSTANTA 20°C 18°C
CRAIOVA 20°C 18°C
BRASOV 14°C 11°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI