Colaborare între București și Chișinău. Primăria Capitalei va dona Chișinăului două autobuze urbane

14 februarie 2018, 13:46

Cele două doamne primar au semnat un acord de colaborare în domenii precum: sănătate, educație și cultură. Programul de colaborare presupune și internshipuri pentru medicii rezidenți, dar și pentru managerii de spitale din Chișinău, în unitățile medicale din București aflate în subordinea Primăriei Capitalei.

Totodată Primăria Municipiului București va dona două autobuze pentru înființarea unui traseu cultural în Chișinău și va oferi tabere pentru copiii olimpici din Republica Moldova.

Primăria Municipiului București va sprijini primăria municipiului Chișinău pentru înființarea unei linii de transport în comun culturale.

În acest sens Primăria Capitalei, prin votul consiliului general, la următoarea ședință, va dona doua autobuze urbane care vor realiza un traseu cultural stabilit de doamna primar al municipiului Chișinău.

Profit de această ocazie să mă adresez direct investitorilor din România și în mod special celor din București să îndrăznească să vină la Chișinău. Avem nevoie de proiecte investiționale și avem planificate proiecte mari atât în infrastructură cât și în dezvoltarea economică a urbei” – primarul orașului Chișinău, Silvia Radu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite