Codrin Ștefănescu: M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegi care sunt la ananghie

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu
28 mai 2019, 11:16

„Legat de Liviu Dragnea suntem conviși că a fost o decizie politică, a fost o zi foarte grea ieri, cunplită pentru întregul partid”, a declarat Codrin Ștefănescu, secretar general PSD.

„Nu vrea să fiu surprins în perioada următoare că există colegi care se vor delimita de el (Liviu Dragnea – n.r.). M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegi care sunt la ananghie, m-am săturat să văd colegi de-ai noștri care se delimitează de Olguța Vasilescu când are cătușele la mâini, de Gheorghe Nichita când e condamnat, de Radu Mazăre, de Nicușor Constantinescu, de Costică Niță, m-am săturat să văd oameni care se delimitează de camarazi și colegi când sunt la ananghie, cum e cazul lui Ionel Arsenie. Eu vreau să fim solidari șli să mergem mai deprate, pentru că, cu toată această înfrângere, am fost votați de foarte mulți români la care avem o datorie foarte clară” ,a mai spus Ștefănescu.

Acesta spune că e nevoie de congres cât mai urgent și cataloghează drept zvon faptul că s-ar încerca schimbarea sa.

„Un congres în care să limpezim lucrurile, să candideze cine vor și delegații să voteze. E o vină colectivă, toți au muncit în această campanie. Au muncit și Olguța și miniștrii, senatorii, deputații, toți au fost în campanie. Trebuie să facem urgent o analiză (…) Liderul nostru e acum la pușcărie, așa cum și-au dorit și unii și alții. Am făcut apel la calm, sper să fim uniți”, a spus Ștefănescu, înainte de ședința PSD.

PSD se află în ședința Biroului Permanent Național marți, ora 11.00, la Parlament. De la 18.00 social-democrații vor participa la întrunirea CEx. La cele două reuniuni, PSD va analiza rezultatul obținut de formațiune la europarlamentare și calea de urmat după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite