CNVC2 şi-a consumat etapa a treia, Trofeul Harghitei

9 mai 2018, 18:18

14 maşini s-au aliniat la startul competiţiei ce s-a desfăşurat pe un traseu de cinci kilometri la Sâncrăieni, Judeţul Harghita. Cursa s-a dovedit una extrem de solicitantă pentru piloţi aceştia trebuind să urce atât pe suprafaţă uscată cât şi pe ploaie torenţială.

Claudiu Orha, la bordul unui Mitsubishi Colt a realizat cel mai rapid timp la clasa Open oprind cronometrele la 02:46:762. Acesta a fost urmat de Barna Bedo pe un BMW M3, iar bronzul a fost adjudecat de Zoltan Martincsek pe un Peugeot 205.

La Clasa 1, Csato Roland pe Suzuki Ignis a terminat primul, urmat de Erik Zsolt Fazakas  concurând pe Renault Twingo, bronzul fiind cucerit de  Gheorghe Badea  pe Citroen C2 VTS.

În cadrul clasei 2, Zoltan Martincsek la bordul unui Peugeot 205 s-a impus fața lui Lucian Ţugulea  (Honda Civic) si Botond Szabo (Renault Clio).

În clasamentul Grupei 3, Claudiu Orhan pe Mitsubishi Colt a câștigat medalia de aur, argintul a fost adjudecat de Bedo Brown (BMW M3), în timp ce bronzul i-a revenit lui Szocs Lorand pe VW Golf.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite