CNA, pe traseul protestului. Doi membri ai instituţiei au intervenit, în direct, în Telejurnal

30 ianuarie 2017, 13:41

Printre revendicările protestatarilor se numără şi demisia preşedintelui CNA, pentru ceea ce aceştia numesc „lipsa de reacţie la manipulări, care devin din ce în ce mai agresive, şi pentru subordonarea politică”. Doi dintre membrii Consiliului au intervenit, prin telefon, in telejurnalul de aseară, în timpul desfăşurării protestului.

Valentin Jucan, membru CNA:Ceea ce se cere în acest moment şi anume reformarea Consiliului este o chestiune cel puţin de bun simţ şi este una pe care o solicit şi eu de la începutul mandatului. Această reformare nu trebuie susţinută în favoarea sau în defavoarea unui post de televiziune, ci trebuie susţinută exclusiv în favoarea publicului”.

Radu Herjeu, membru CNA:Au existat probleme – şi nu foarte mici – în reflectarea mitingului de săptămâna trecută. Am primit şi sesizări. Eu nu le-am numărat, sincer să fiu, că nu mă interesează. Eu am spus întotdeauna că pot fi 1000 de sesizări şi să nu se constate încălcarea legii şi poate fi una singură şi să se constate derapajul. Nu numărul e important ci dacă s-a încălcat sau nu legea. Asta vom decide, cel mai probabil, marţi, când voi conduce şedinţa”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite