CM 2018. Nigeria obține o victorie uriașă cu Islanda, 2-0. Nordicii au ratat un penalty în min 83

22 iunie 2018, 18:13

Interes maxim din partea argentinienilor la partida dintre Negeria și Islanda. Compatrioții lui Messi se rugau la un rezultat favorabil africanilor, pentru ca Argentina să rămână în cărțile calificării. Meciul de la Volgograd a început însă cu ocazii de partea islandezilor. Sigurdsson a avut doua șuturi periculoase în primele 5 minute. Bjarnasson a trimis o centrare care a curentat defensiva adversă și puțin a lipsit ca Islanda să deschidă scorul. Până la pauza, nordicii au mai irosit o ocazie prin Finnbogason.

De partea cealaltă, Nigeria a punctat la prima oportunitate ivită: Musa a preluat senzațional după un contraatac rapid și a înscris cu sânge rece!

(w620) Gol Musa Ã

Africanii au rămas în atac și Ndili a fost aproape de gol cu o torpilă de la peste 30 de metri!

Islandezii au fost de nerecunoscut în repriza secunda și, după un șut în transversală, același Musa a urcat scorul la 2-0 pentru Nigeria.

Și în această partidă s-a apelat la arbitrajul video, centralul acordând penalty pentru Islanda în minutul 80. Sigurdsson a șutat însă peste poartă și islandezii au ratat șansa de a reveni în meci.

(w620) Penalty ra

(w620) Suporteri

Nigeria s-a impus cu 2-0 și, în ultima etapă va întâlni Argentina în meciul care poate stabili a doua echipa calificată din grupa D.

Momentele importante al meciului

Penalty ratat de Islanda în min 83. Sigurdsson trimite peste poartă.

GOOOOL Musa, în min 75. Nigeria se distanțează la 2-0!

GOOOOL Nigeria în min 49!

Ocazie de gol pentru Islanda în min 45.

Echipele de start

Nigeria:

Francis Uzoho,  Kenneth Omeruo,  William Troost-Ekong,  Leon Balogun, . Victor Moses, Oghenekaro Peter Etebo, John Obi Mikel (căpitan),  Onyinye Wilfred Ndidi,  Bryan Idowu,  Ahmed Musa, . Kelechi Iheanacho.

Selecţioner: Gernot Rohr.

Rezerve: Ikechukwu Ezenwa,  Daniel Akpeyi,  Elderson Echiejile,  Chidozie Awaziem,  Tyronne Ebuehi,  Abdullahi Shehu,  Joel Obi,  Ogenyi Onazi,  John Ogu,  Simeon Nwankwo, Alex Iwobi,  Odion Ighalo.

Islanda

Hannes Halldorsson,  Birkir Saevarsson,  Kari Arnason,  Ragnar Sigurdsson, Hordur Magnusson,  Rurik Gislason, Aron Gunnarsson (căpitan),  Gylfi Sigurdsson,  Birkir Bjarnason, Jon Bodvarsson, Alfred Finnbogason.

Selecţioner: Heimir Hallgrimsson.

Rezerve:  Frederik Schram,  Runar Runarsson,  Sverrir Ingason,  Holmar Eyjolfsson, Samuel Fridjonsson,  Albert Gudmundsson,  Olafur Skulason,  Ari Skulason,  Arnor Traustason,  Bjorn Sigurdarson,  Emil Hallfredsson,  Johann Gudmundsson.

Arbitru: Matt Conger (Noua Zeelanda).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite