CM 2018. Franța este favorită la casele de pariuri, dar suporterii croați sunt cei mai vocali; printre ei, președinta țării

15 iulie 2018, 14:52

Deși la casele de pariuri Franța rămâne favorita acestei finale, fanii croați par să fie cei mai vocali și, în egală măsură, și convinși că echipa lor va câștiga în această seară.

Din galeria croaților nu lipsește nimeni. Fără vreo gardă de corp, foarte relaxat, premierul Andrei Plenkovici s-a amestecat cu susținătorii echipei naționale. Nu lipsește nici frumoasa președintă. Îmbrăcată într-un tricou al naționalei, Kolinda Kitarovici le-a mulțumit gazdelor și i-a îndemnat pe toți să țină cu naționala Croației.

După ce au petrecut azi noapte, francezii se pregătesc de încă o noapte albă. Sunt peste o sută de mii de polițiști și jandarmi mobilizati pe întreg teritoriul Franței pentru acest eveniment.

Aproximativ 90 de mii de suporteri sunt așteptați să urmărească meciul pe Champ de Mars, lângă turnul Effel. Iar dacă va câștiga Franța, se estimează că pe Champs Elysee se vor strânge peste două milioane de francezi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite