Clujenii se vaccinează în număr tot mai mare. Turneul de tenis se desfășoară fără spectatori chiar dacă biletele au fost vândute celor cu certificat verde

27 octombrie 2021, 07:00

Chiar înainte ca turneul de tenis de la Cluj, Transylvania Open, să înceapă, autoritățile au anunțat că publicul nu are acces la niciun meci, nici de tenis, nici de fotbal, pentru următoarele 30 de zile, în toată țara.

Se vânduseră mii de bilete, iar directorul turneului a spus că tichtele au fost vândute doar celor care au avut un certificat verde.

Acum, organizatorii caută o soluție pentru a-i despăgubi pe oamenii care și-au cumpărat bilete și nu le-au mai putut folosi.

În paralel, clujenii se vaccinează în număr tot mai mare. Sunt cozi mari la centrul drive through, oamenii așteaptă chiar și două ore pentru a fi imunizați. Capacitatea centrului este de 450 de persoane vaccinate pe zi, iar aproape jumătate din aceștia vin pentru prima doză, tocmai pentru a nu le fi restricționat accesul și în speranța că restricțiile impuse acum vor fie ridicate peste o lună.

De asemenea, rata de infectare la Cluj este din ce în ce mai mică.

La nivelul județului Cluj, ieri au primit prima doză de vaccin peste 3500 de persoane, iar mai bine de 640.000 de clujeni au fost imunizați de la începutul campaniei până în prezent.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite