CLUJ-NAPOCA. Ziua Interacțiunii Om-Animal, sărbătorită în aer liber. Cei interesați pot interacționa cu diverse animale și, mai ales, pot înțelege ce înseamnă o interacțiune responsabilă și benefică omului și animalelor

1 iunie 2021, 11:10

Va fi ediția a 21-a, outdoor, și se va desfășura  în campusul USAMV Cluj-Napoca, iar organizarea aparține, ca de fiecare dată, inimoșilor profesori și studenți voluntari de la Facultatea de Medicină Veterinară, respectiv Facultatea de Psihologie și Științele Educației (UBB).

Cea mai mare bucurie este, evident, de partea copiilor care au posibilitatea, poate pentru prima oară în viața lor, să atingă un șarpe, să cunoască diversitatea păsărilor ce trăiesc în mediul urban, să asiste la o demonstrație de dresaj sau să călărească. Sau, de ce nu, să adopte un cățel.

Este un eveniment orientat spre comunitate, având ca scop promovarea cunoștințelor și atitudinilor optime față de animale, cum ar fi: valorile terapeutice ale prezenței animalelor, deținerea responsabilă a animalelor de companie, prevenția abandonului și cruzimii față de animale și respectul față natură în general.

Evenimentul este deschis până la ora 16.00, iar intrarea publicului este liberă, inclusiv pentru cei care au animale de companie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite