Cluj: Au fost reluate cursele charter către Grecia, Egipt, Tunisia, Turcia și România. La întoarcerea în țară din Turcia, Egipt și Tunisia este obligatorie autoizolarea la domiciliu

2 iulie 2020, 09:30

Cele nouă destinații de vacanță spre care au fost reluate cursele charter sunt din Grecia, Egipt, Tunisia, Turcia și România. Primul zbor al sezonului de vară a avut loc miercuri spre insula Creta din Grecia.

Turiștii care vor să ajungă în Grecia în această vară pot alege între cinci destinații diferite.

De asemenea, de pe aeroportul clujean vor fi zboruri către Nordul Africii, în Egipt și Tunisia, iar pentru cei care doresc să își petreacă vacanța în Turcia, vor fi curse directe către Antalya.

Pentru Turcia, Egipt și Tunisia există însă restricții. Deși granițele sunt deschise pentru români, problema este la întoarcerea în țară, când devine obligatorie autoizolarea la domiciliu. Aceste țări încă nu sunt în zona verde Covid-19.

Dar pentru cei care se hotărăsc să rămână în țară, pot ajunge într-o oră cu avionul de la Cluj la Constanța. Zborurile vor începe din data de 16 iulie.

La Aeroportul International din Cluj, pentru zilele următoare sunt programate zboruri către două insule din Grecia: Creta și Skyathos.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani

Sute de clujeni stau la coadă pentru un loc de parcare