Cluj: Un şofer, care a provocat un accident cu un mort şi 4 răniţi, a fost prins cu ajutorul martorilor, după ce a încercat să fugă

1 aprilie 2018, 20:00

Accidentul a avut loc pe centura de Est a municipiuliu Cluj-Napoca. Un șofer a încercat să facă o depășire, ignorând indicatorul care arăta clar că această manevră este interzisă. A depășit linia continuă, fără să vadă că din sensul opus venea o mașină.

Șoferul acesteia, ca să evite impactul, a tras de volan, dar a intrat în balans și s-a răsturnat. În autoturism erau cinci persoane. Una dintre ele, un tânăr de 22 de ani, a decedat. O alta este în comă la spital, iar trei au scăpat cu răni mai ușoare.

Șoferul care a provocat accidentul a încercat să scape.

Tânărul de 23 de ani, a fost prins de polițiști abia în urma unui filtru făcut în zona localității Răscruci, iar acum este cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și fuga de la locul accidentului.

Un alt accident a avut loc pe DN 73, lângă Mioveni. Un autoturism a ajuns în șanțul de pe marginea străzii. Deocamdată nu sunt clare circumstanțele: fie mașina a fost împinsă  de un alt autovehicul în șant, fie este vorba de o eroare a șoferului.

Pe același drum, în comuna Valea Mare Pravăţ, o mașină a plonjat în pârâu, din cauza unei explozii la o anvelopă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite