Clubul FC Rapid Bucureşti şi-a lansat propria marcă de bere

Berea Giulesteana / FC Rapid Facebook
Berea Giulesteana / FC Rapid Facebook
25 noiembrie 2022, 15:10

Dan Şucu, unul dintre acţionarii grupării giuleştene, a declarat într-o conferinţă de presă că berea este primul produs pe bază de licenţă pe care îl lansează clubul şi speră ca în viitor să semneze parteneriate şi cu alţi producători.

El a explicat că fan shop-ul de la Stadionul Giuleşti va fi deschis în câteva săptămâni. „Fan shop-ul de la Stadionul Giuleşti trebuie să fie gata în câteva săptămâni. Va fi ceva spectaculos”, a explicat el.

Prezent la conferinţa de presă, preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, speră ca în viitor legislaţia să permită comercializarea berilor slab alcoolizate pe stadioanele din România.

„Suporterul rapidist are nevoie de o bere cu care să sărbătorească victoriile şi sperăm noi, din ce în ce mai puţin, pentru a-şi înăbuşi nervii după meciurile mai puţin reuşite. Şi ce nume era mai potrivit pentru această bere decât Giuleşteana, în Giuleşti, Crângaşi deocamdată. Dar sperăm să poată fi găsită cât de curând în toată ţara. Cât priveşte consumul pe stadion, noi vom încerca să schimbăm şi legislaţia, să venim cu anumite propuneri pentru că o bere slab alcoolizată, undeva la 2% ar putea fi comercializată pe arenele din România. În loc să bea afară şi să vină pe stadion sub influenţa băuturilor alcoolice mai bine spectatorul vine şi bea 3-4 beri slab alcoolizate în incinta arenei”, a menţionat Niculae.

Realizată de Nemţeana, unul dintre primii producători locali de bere artizanală, Giuleşteana este o bere blondă neflitrată, cu gust dens amărui, obţinută din ingrediente româneşti, malţ şi hamei premium. Până la finalul anului 2022, berea şi celelalte produse cu marca FC Rapid vor putea fi achiziţionate cu o reducere de 10% cu cardul de fidelitate al reţelei de supermarketuri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

VIDEO. Un fotbalist a murit după ce a fost lovit de fulger pe teren