Clotilde Armand susţine că a fost agresată în trafic. Reacția USR

9 iunie 2021, 12:25

ACTUALIZARE USR PLUS condamnă violența inacceptabilă asupra lui Clotilde Armand din această dimineață.

Într-o postare pe Facebook, USR acuză „violență alimentată de linșajul mediatic la care a fost supus primarul Sectorului 1, încă de la preluarea mandatului”.

„Clotilde Armand a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici și, de aceea, în ultimele săptămâni, a fost hărțuită tot mai agresiv: filaje în fața casei, saci de gunoi aruncați pe treptele Primăriei, știri false la televiziuni de casă, amenințări cu referendumuri de demitere. Acum, agresiune fizică. În această dimineață un bărbat a atacat-o la un semafor, i-a lovit mașina cu pumnii și a încercat inclusiv să deschidă ușa autoturismului.
Clotilde Armand continuă însă lupta, având de partea ei toți oamenii cinstiți, care luptă pentru o Românie fără hoție. Este un drum lung, dar nu ne vom lăsa sub nici o formă intimidați! Ne-am asumat această luptă și o continuăm, fără nici o excepție”, se arată în comunicatul USR postat pe Facebook.

Incidentul s-ar fi petrecut în această dimineaţă, în timp ce primarul aştepta la semafor.

Clotilde Armand declară că un bărbat agresiv ar fi lovit cu pumnii în geamul autoturismului şi ar fi încercat să între în maşină.

Poliţia Capitalei a fost sesizată în acest caz şi a început cercetările.

Clotilde Armand a acuzat în mai multe rânduri „diverse tehnici de intimidare” după izbucnirea scandalului cu firma Romprest, care asigură salubritatea în sector.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite