Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, anunță noi demiteri la Poliția Locală

Clotilde Armand anunță noi demiteri la Poliția Locală: „Astăzi vor pleca din Poliția Locală toți angajații care au făcut și fac poliție politică”.

18 Noiembrie 2020, 10:19 (actualizat 18 Noiembrie 2020, 10:20) |
Clotilde Armand

„Daniel Doboș nu este consilierul meu, nu a fost și nu va fi. Fiți foarte atenți: Tot ce ați citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news. În alt registru: constat că responsabilii din Poliția locală continuă să mă urmărească și să-și folosească funcția publică pentru a face poliție politică. L-am demis ieri pe șeful poliției locale Sector 1. Astăzi vor pleca din Poliția Locală toți angajații care au făcut și fac poliție politică. De la primul la ultimul. Și începem curățenia cu departamentul de monitorizare”, anunță Clotilde Armand.

Rugată, într-un comentariu, să fie mai explicită când spune că Poliția Locală face poliție politică, Clotilde Armand răspunde: „o să lămurească Parchetul asta”.

Un comunicat al Primăriei Sector 1 anunța că directorii Administrației Domeniului Public, Poliției Locale Sector 1 și Direcției Investiții din cadrul Primăriei vor fi demiși din funcție începând de marți. Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt „incompetența în exercitarea funcției deținute, lipsa de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziții suspecte și lipsa rezultatelor în beneficiul comunității Sectorului 1”.

Potrivit unei analize interne, aceste trei structuri se află la originea unui deficit bugetar estimat la peste 700 de milioane de lei în acest an.

„Situația bugetară a Primăriei Sectorului 1 este mai rea decât m-am așteptat. Am găsit un deficit de peste 700 de milioane de lei în 2020 care pune în pericol plata salariilor și a contractelor aflate în derulare. Este o situație intolerabilă, iar interesele comunității Sectorului 1 impun luarea urgentă de măsuri drastice”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

sursa: Mediafax

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 14°C 18°C
IASI 11°C 15°C
CLUJ 11°C 12°C
CONSTANTA 7°C 11°C
CRAIOVA 15°C 17°C
BRASOV 10°C 13°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI