Clotilde Armand, despre șeful ANPC: Folosește instituția după cum primește ordine de la PSD

Clotilde Armand
Clotilde Armand
11 mai 2022, 15:31

”Actualul șef al ANPC este nașul de cununie al fiului lui Adrian Năstase și membru PSD. Acesta a fost numit la conducerea ANPC printr-o decizie a premierului PNL, Nicolae Ciucă”, amintește Primarul sectorului 1, aducând în acest fel un argument în plus pentru acuzația legată de scopul politic al recentelor controale întreprinse de inspectorii ANPC în autobuzele care aparțin Societății de Transport București.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a încearcat să blocheze abuziv transportul în comun din București. Și din acest motiv înțeleg că amicul de vânătoare al lui Omar Hayssam și actualul șef al PSD – dl. Marcel Ciolacu – a cerut demisia Primarului General al Capitalei. Un lucru extraordinar… Ce uită să ne spună dl. Ciolacu: Starea jalnică a mijloacelor de transport în comun din București se datorează celor 12 ani de conducere PSD la Primăria Capitalei. Pentru că în toți acești ani conducătorii și primarii PSD au fost preocupați de bâlciuri sau să-și cumpere diamante din banii bucureștenilor. N-au făcut nimic pentru sistemul de termoficare, pentru serviciile publice de salubrizare, colectarea selectivă, parcări sau pentru un oraș mai prietenos cu oamenii, a scris Clotilde Armand.

 

Horia Constantinescu, fost director în Primăria Constanța, are afaceri în Parcul Herăstrău. Șeful ANPC a declarat pentru G4Media că nu vrea să comenteze declarațiile primarului: ”Nu comentez în niciun fel declarațiile doamnei”, a transmis Horia Constantinescu.

Protecția Consumatorilor a scos luni din circulație 83 de autobuze și tramvaie, susținând că acestea sunt murdare. În replică, STB  a transmis, într-un comunicat, că zilnic sunt folosiți peste 5.000 de litri de detergent pentru cărțarea mijloacelor de transport, dar călătorii nu păstrează curățenia.

Primarul Nicușor Dan a acuzat ANPC că este „bâta PSD”.

Horia Constantinescu a fost numit în funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), de cătree premierul Nicolae Ciucă. Constantinescu a mai ocupat funcția în 2019, când a fost numit de ex-premierul Viorica Dăncilă. Acesta a fost membru PSD și în anii 2000 a fost șef al OPC Constanța. Este cunoscută relația de prietenie a acestuia cu Nicușor Constantinescu (fostul baron PSD de Constanța, condamnat în multiple dosare de corupție) și Liviu Dragnea. De altfel, Dragnea l-a propulsat ca șef al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului în 2019. În anul 2020, Constantinescu a candidat la Primăria Constanței din partea PPUSL, partidul controlat de Dan Voiculescu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite