Claudiu Manda, după audierea lui Eduard Hellvig în comisia de control SRI: O informare a Serviciului viza posibile violenţe la mitingul din 10 august

13 septembrie 2018, 22:35

 

Prima notă a fost  trimisă către instituții și structuri în data de 9, după care au fost trimise și în timp real, a precizat Manda, iar un angajat SRI s-a aflat în centrul de coordonare.

A fost un dialog permanent pe 10,11 și pentru recunoașterea celor care au fost acolo, a mai spus  președintele Comisiei de control SRI.

N-am primit însă lămuriri legate de o eventuală finanțare exernă a protestului diasporei.

În timpul audierilor maraton, care au durat peste 8 ore, Eduard Hellvig a răspuns și la întrebări legate de protocoalele secrete.

În acest moment mai sunt active 337, dintre care două au caracter secret, a spus Manda.

Una dintre informări viza posibilitatea ca la acest miting să escaladeze şi să apară violenţe. Prima notă a fost trimisă pe data de 9 către mai multe instituţii şi structuri, beneficiari. Înainte de 9 au mai existat comunicări, dar o sinteză către MAI, Jandarmerie, consilierul preşedintelui a fost pe 9. Au fost chiar două pe 9. Următoarele au fost în timp real, SRI având om la centrul de comandă„, a declarat Manda.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite