Ciucă: PNL va lua o decizie în privinţa ministrului Lucian Bode până la momentul rotativei guvernamentale

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă
9 februarie 2023, 13:40

„Este o afirmaţie corectă şi firească, în deplină concordanţă cu ceea ce am spus şi atunci când am mai avut declaraţii, şi nu cu mult timp în urmă, pe acest subiect. La nivelul partidului urmează să avem o clarificare şi, în funcţie de aceasta, să putem să luăm decizii până la rotativă. Este un mesaj pe care domnul preşedinte l-a mai dat. În momentul acesta, aşa cum a spus şi dumnealui, analizăm, astfel încât până la rocadă să putem să luăm decizii”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Întrebat despre posibile remanieri guvernamentale înainte de rocada la guvernare, acesta spus: „Am declarat şi declar în continuare: remanierile se fac, nu se ante-anunţă”.

Premierul Nicolae Ciucă a făcut declaraţiile la plecarea de la evenimentul „Aderarea la OCDE – oportunităţi pentru mediul de afaceri din România”, organizat de Guvernul României în colaborare cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică pentru a marca un an de la începerea procesului privind accederea ţării noastre la această organizaţie.

Sursa Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite